In cazul suspendarii cim , conf Art. 49. [felurile si efectele suspendarii]
(1) Suspendarea contractului individual de munca poate interveni de drept, prin acordul partilor sau prin actul unilateral al uneia dintre parti.
(2) Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.
(3) Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat cele prevazute la alin. (2), daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne, nefandu se nicio diferenta in CCM sau regulamentul intern intre art 50 si art 54, respectiv concediu medical si concediu fara plata, salariatul in concediu pentru incapacitate temporara de munca primeste primele prevazute in ccm, iar cel in concediu fara plata pe (30 de zile conf reg intern) nu primeste aceste drepturi. In concluzie, desi nu este specificat nicaieri, doar unei categorii se aplica art 49/ 3 C.M. Intrebarea mea este urmatoarea : considerati ca se poate vorbi de o discriminare in cazul de fata ?
Daca CCM sau regulamentul intern exista mentionate drepturile care se acorda pe durata suspendarii c.i.m., care sunt situatiile de suspendare a c.i.m. pentru care se acorda, atunci nu poate fi vorba despre o discriminare.