avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fisa medicala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fisa medicala

Buna ziua! Am absolvit scoala de soferi in septembrie 2019 iar analizele medicale le-am facut pe 26 iunie 2019 . Instructorul mi-a spus ca inca sunt valabile pentru ca s-a prelungit valabilitatea lor datorita starii de alerta.Eu am dubii pentru ca legal ele sunt valabile 1 an de la data emiterii.
Multumesc!

Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2020
MariaCristina2009, utilizator

Alte discuții în legătură

Valabilitate fisa medicala examen auto danielharaga danielharaga Buna ziua, Ajutati-ma cu un raspuns, va rog... Baiatul meu are facuta fisa medicala auto pentru examen in 1 septembrie 2019....... pe 18 martie 2020 are ... (vezi toată discuția)
Am traseul pe 3 noiembrie voi fi la a 2 a incercare am picat ... Ildi1981 Ildi1981 Am traseul pe 3 noiembrie voi fi la a 2 a incercare am picat prima data Cei de la scoala si cea care m- a reprogramat pt traseu au spus ca dosarul medical ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa imi recuperez fisa medicala si testarea psihologica platite la scoala de soferi? AlexCiobanu AlexCiobanu Buna ziua, Pe scurt povestea: anul trecut la sfarsitul lui iunie am primit dosarul de absolvire a Scolii de soferi. La inceputul lui iunie anul acesta ... (vezi toată discuția)