avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere auto schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere auto schimbare domiciliu

Buna seara,
Recent mi-am schimbat domiciliul de la vechea adresa din Constanța în București Sector 2. Având în vedere xa dețin o mașină pe vechea adresa înțeleg ca trebuie mutat rolul fiscal de pe Constanța pe București Sector2, respectiv emiterea unui talon cu noua adresa de domiciliu și numerele aferente dacă județul este schimbat.
În acest moment am trimis o cerere online către impozitele locale din Constanța în vederea transferului auto către Bucuresti, recent am întrat pe platforma online a impozitelor locale sector 2 și am inteles ca transferul rolului fiscal s-a făcut.
Întrebarea mea este ce fac acum având în vedere ca pe site-ul drpciv.ro pe speța mea am nevoie de o fisa de înmatriculare vizata de către impozitele și taxe locale sector 2? Citind diverse articole și legi nu imi este clar, daca e nevoie sa fac o fisa de înmatriculare și apoi s-o merg s-o vizez, sau o cerere tip este suficient? De asemenea stie cineva cât durează întreg procesul?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)
Vanzare autovehicul freetp freetp Buna, Am o situatie mai inedita. Anul trecut mi-am schimbat domiciliul in cadrul aceluiasi judet. Masina am trecut-o rapid la taxe si impozite prin transfer ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)