avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general renuntare leasing financiar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

renuntare leasing financiar

Buna ziua! Am o masina luata in leasing financiar(in anul 2005),acum as vrea sa renunt la ea(dificultati la plata ratelor). am inteles ca pe baza Procesului verbal de restituire a masinii si a documentului de somatie pentru neplata ratelor o pot scoate din societate...problema este......care sunt inregistrarile contabile pt. returnarea masinii.....tinand cont ca in perioada 2005-2009 am calculat si amortizare?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 19:17, 19 Decembrie 2009
2133-167 cu minus
2813-2133
658-2133
Multumesc! ..dar..658 este cheltuiala deductibila sau nedeductibila???
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Decembrie 2009
ANALIROMAN, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuiala reziliere contract leasing financiar Ionel30 Ionel30 Am urmatoarea speta: - o societate nu mai reuseste sa achite ratele unui leasing financiar,asa ca este nevoita sa renunte la mijloacele fixe care fac obiectul ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract leasing Botosel Botosel Buna ziua, Am o masina in leasing din 2008. Luna aceasta s-a hotarat cesionarea contractului catre o alta firma. Firma de leasing ne-a aprobat cererea si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare leasing financiar soricanicoleta soricanicoleta la birou notarial se preia un contract de leasing financiar cum se inregistreaza facturile de leasing,pe factura apare capital si dobanda (vezi toată discuția)