avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racord Distrigaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racord Distrigaz

Buna ziua,

Am depus cererea de racordare la distrigaz pt o casa si am primit de la ei solutia de racordare la o conducta a unui bloc vecin cu mentiunea ca trebuie sa obtin aprobare de la locatarii blocului. Locatarii blocului (o parte din ei) nu sunt de acord cu acest lucru, ce variante mai am?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Apartamentus , utilizator 23:46, 17 Iulie 2020
Daca teava a fost montata din banii locatarilor,va trebui sa-i despagubiti.
Discutati cu administratorul blocului sa-i convinga,in caz contrar,spuneti ca veti monta o centrala pe lemne si o sa-i afumati,nu vor mai putea sa stea cu geamul deschis,plus ca veti face galagie zilnic cu taiatul lemnelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica proprie popana popana Buna ziua! Daca cineva are aprobare de la asociatia de proprietari si de la vecini pentru a se debransa de la sistemul central de incalzire, dar nu are ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema: la noi in bloc sunt 2 tevi de furnizare ... bcristea bcristea Am si eu o problema: la noi in bloc sunt 2 tevi de furnizare gaze. Una este pentru abonatii din bloc si una este pentru cei care au centrale. In luna aprilie ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz a vecinului Mihaill Mihaill Cit timp este proprietar de teava de gaz un anume locatar si ce suma poate pretinde acesta, daca doresti a te racorda ,el fiind primul care s-a racordat ... (vezi toată discuția)