avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Centrala termica proprie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Centrala termica proprie

Buna ziua!
Daca cineva are aprobare de la asociatia de proprietari si de la vecini pentru a se debransa de la sistemul central de incalzire, dar nu are aprobare de la furnizorul de energie termica actual, ce se intampla daca se debranseaza de la sistemul central?
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 13:49, 26 Septembrie 2009
Care este motivul pentru care furnizorul de agent termic va refuza debransarea ?
In bloc mai sunt locatari care au instalate centrale termice ?
Da, in bloc mai sunt centrale termice proprii, iar furnizorul refuza sa dea aviz favorabil.
interesul celor care distribuie agentul termic este sa fraiereasca cat mai multi cetateni si sa le puna tot felul de piedici cand vor sa se debranseze de la caldura ca altfel nu mai are cine sa plateasca salariile imense. Singura solutie este actionarea in instanta pe care o veti castiga deoarece mai sunt si alti proprietari care au centrala si aveti acordul vecinilor. BAFTA (in lupta cu comunisti)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ca suntem cativa locatari foarte ingrijorati, la etajul 4 Presedinta, nasa ei Cenzorul si inca 1 locatar si-au montat centrala proprie in casa iar racordul la ceas si la tevi sa facut pe scara, de aceea ei tin mereu geamul mare deschis indiferent de vreme si este frig mereu pe scara, iar caloriferele functioneaza degeaba si nu accepta sa le scoatem.
Va intreb acest racord stiti cumva este legal facut prin interiorul scarii, nu ies gaze, atunci de ce tin mereu geamul deschis chiar daca le-am spus si am pus mereu hartie in geam au rupt-o si ignorat-o? Baietii Presedintei lucreaza la Distrigaz oare este legal si suntem in siguranta? multumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
stefi76, utilizator
Puteti sa faceti o sesizare la Distrigaz sau EON-gaz cum se numeste acum, ei vor face un control ca sa stiti daca este corect sau nu montajul. Dar veti intra in conflict cu vecinii pe care ii reclamati... Totusi siguranta dvs personala trebuie sa primeze.
Stiu ca cei ce isi monteaza centrala se racordeaza separat la conducta de gaze si au contract separat cu EON-gaz. Din ce spuneti se intelege ca la dvs instalatia este comuna: unii au centrale si altii doar aragaz. Cum platiti gazele consumate?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
Florentina Mihaela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare ilegala termoficare, conectare ilegala gaze nicolae1.elena nicolae1.elena Buna ziua, Locuiesc la bloc in condomiu intr-un scara de bloc cu 10 apartamente .Pe scara s-au tras gaze o parte din vecini s-au conectat la gaze ilegal de ce ... (vezi toată discuția)
Debransare fara acord vecin rau intentionat adelai adelai Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am cu 2 vecini rauvoitori! Pe scurt va expun situatia cum a decurs: Anul trecut am inaintat cererea ... (vezi toată discuția)
Probleme la instalarea unei centrale termice de apartament dahole dahole Buna seara, va rog sa imi spuneti daca la instalarea unei centrale termice de apartament este nevoie de acordul vecinilor directi. am depus o cerere de ... (vezi toată discuția)