avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... ajutor de 2000 euro pentru firme cu un singur angajat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

ajutor de 2000 euro pentru firme cu un singur angajat

in legatura cu ajutorul pentru firme mici ..(transport)..
se ofera granturi ..pentru IMM urile in care patronul este si singurul angajat ..si care nu au beneficiat de nici un alt ajutor..intrebarea este daca am beneficiat de somaj tehnic in perioada aprilie. mai ..mai am dreptul sa solicit acest ajutor?somajul tehnic fiind singura optiune la momentul respectiv ..varianta cu ajutorul de 2000 euro aparand peste o luna..

Alte discuții în legătură

Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Ce pot face în acest caz? Chivas94 Chivas94 Bună ziua! În legătură cu aceasta pandemie în momentul de față, eu ca angajat împreună cu prietena mea și restul muncitorilor de la firma X am fost ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic-intercontract SapariucA SapariucA Bună seara, sunt nou pe forum și doresc vă cer ajutorul în legătură cu următoarea problemă. Aș dori să știu dacă pot beneficia de șomaj tehnic în ... (vezi toată discuția)