avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se calculeaza zilele pentru apel.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se calculeaza zilele pentru apel.

Buna ziua , am primit acasa raspunsul la o contestatie executare si vreau sa fac apel. Scrie ca pot face apel in termen de zece zile de la data comunicari. Intrebarea mea este data comunicari care este pe plic sau data in care am primit acasa. Pentru ca pe plic scrie data de 14.07 si eu am primit de la postas pe data 17.07. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Mariana 1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana 1979 , utilizator 16:08, 19 Iulie 2020
Buna ziua,
10 zile calendaristice de la data primirii de pe plic!
Pe plic este inca o stampila cu data primirii, de la acea data se calculeaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Da acum am vazut ca mai este o stampila pe spate insa este cu o zi in urma inainte de a o primi. Multumesc.
De la data celei de a doua stampile calculati cele 10 zile, zile care sunt libere, fara a intra in calcul prima si ultima zi (adica aveti 12 zile cu totul).
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nelămurire:cu apel în termen de 10 zile de la comunicare? Coco2019 Coco2019 Pe acele foi primite de la Tribunal scrie la sfârșit: Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare,apoi dedesubt scrie: Pronunțată în ședința ... (vezi toată discuția)
Cerere de apel tribunal taie taie Buna dimineata, In data de 08.10.2015(data postei) am primit raspuns de la Tribunalul Bucuresti pentru procesul judecat in data de 21.09.2015. In ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)