avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Bună seara. Din păcate în drum spre țară, drum de 230 și ceva de km și primul drum al băiețelului meu mai lung.
Viteza.. Un pic cam mare.. Nu s a întâmplat în comuna, pentru ca încercăm sa recuperez timpul pierdut în comuna.. Trebuia sa ajung mai repede de frica băiatului ca deh.. Mic, 1 an și 7 luni. Nu încerc sa scuz.. În fine.
Am fost prins, executat pe o perioada de 90 de zile. După ce mi a expirat dovada la 4 zile am și fost sa dau testarea 13/15. Fiind pe raza municipiului Buzău a trebuit sa trimit actele acolo.. Am tot așteptat un răspuns sau ceva de la cerere nu am primit nimic. După calcule, dovada a expirat pe 24.06 în mod și ar trebui sa pot recupera permisul pe 25. 07.
Întrebarea este, care e procedura aștept pana atunci și ma vor suna ei, pot circula începând cu 25 chiar dacă nu am permisul pentru ca, ca orice om as avea și eu nevoie sa plec.. Și ma simt legat și de mâini și de picioare.
Ce ma sfătuiți?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:49, 19 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Permisul mi a fost suspendat în data de 09.06. 2020.
Viteza 165 de km.

Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2020
gi-jane2, moderator
Trebuia sa ajung mai repede de frica băiatului ca deh.. Mic, 1 an și 7 luni

Pacat ca nu constientizati ca ati riscat sa ajungeti pe lumea ailalata cu tot cu cel mic :( Viteza "un pic cam mare" a fost aproape dubla fata de cea legala.

ati trimis cererea la buzau cu mentiunea ca ati luat testul, copie dupa buletin si dovada ?
Interesati-va la ei care este stadiul ei..
Pana nu aveti permisul in mana, nu puteti conduce. Daca va zic ca aveti cererea aprobata, aveti dreptul de a conduce, insa daca nu aveti permisul fizic, amenda e " un pic " cam mare, asa ca asteptati permisul.

Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis cu dosar penal pe rol !!! p1xel p1xel As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera permisul de conducere auto tinand cont de urmatoarele probleme: 1. Pe data de 18/06/2008 am fost prins ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu viteza de 117 km/h in localitate pe data de ... Bocirnea Alexandru Bocirnea Alexandru Am fost prins cu Viteza de 117 km/h in localitate pe data de 13.02.2022 deci pe legea veche .Cat luni este suspendarea permisului si dupa cat timp pot da ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat pentru viteza IonutCC IonutCC Buna ziua, Am nevoie de un avocat pentru recuperarea permisului in urma supendarii pentru viteza. Mai exact am depasit cu 54kmh limita legala. PV apartine de ... (vezi toată discuția)