avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... care este a 15 a zi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

care este a 15 a zi

Buna ziua ! Am si eu o problema mi s-a luat permisul si am facut contestatie s-a solutionat negativ pe data de 02.12.2009 cu drept de recurs in 15 zile . In timp ce am contestat am luat certificat de grefa si am folosit permisul . acum ce ma intereseeaza este faptul ca pe hartia care am primit-o de la politie spune ca sunt obligat ca in termen de 15 zile de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotariri judecatoresti sa predau permisul pentru a imi ispasi pedeapsa altfel mi se prelungeste cu 30 zile pedeapsa . Acum de cand incepe efectiv prima zi si care este ultima zi . Mentionez ca acasa nu am primit nimic . Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: apaitan , utilizator 11:00, 17 Decembrie 2009
Poti face recurs, chiar daca nu ai catig de cauza .... mai tragi de timp.

Asteapta sa primesti hotararea acasa (se comunica prin posta) si in termen de 15 zile de la data primiri poti sa depui cererea de recurs la instanta care a solutionat fondul (unde te-ai judecat).
dar cele 15 zile cum se calculeaza 2 +15 =17 adica solutia s-a dat pe 02.12.2009 si ultima zi din cele 15 este 17
Cele 15 zile incep sa curga de la data comunicarii, nu are importanta cand ai luat solutia de la condica. Asteapta sa primesti sentinta acasa si dp aceea calculezi cele 15 zile exact cum ai precizat 15+2 (prima si ultima zi nu se ia in calcul).
multumesc mult mult de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen redobandire permis suspendat ddoru ddoru Buna ziua tuturor! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni , pentru viteza in localitate. Am introdus contestatie la instanta , dar nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Somatie de predare a permisului marius_dece marius_dece Stimati domni, In urma unui proces in instanta pentru o contestatie (depasire pe linie continua), am primit de la politia judetului respectiv somatie de ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului de conducere valentin16hz valentin16hz Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu permisul de conducere. Pe data de 07.06.2020 am fost verificat cu aparatul etilotest si rezultatul a fost 0,04mg ... (vezi toată discuția)