avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copie legalizata dupa o alta copie legalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copie legalizata dupa o alta copie legalizata

Buna ziua,

In urma.cu 4 ani, mama si matusa mea mi-au vandut prin act de vanzare-cumparare 2 terenuri extravilane.

Actul de proprietate al acestor proprietati, se afla in posesia unchiului meu ,figurand si el cu un teren.

La momentul semnarii actelor in urma cu 4 ani, am reusit sa fac o.copie legalizata dupa actul de proprietate pentru a putea face vanzarea lor.

In momentul de fata, doresc sa vand aceste terenuri, gasind si un cumparator dar se pune in.discutie iarasi o.copie legalizata dupa actul de proprietate, in acest moment fiind foarte greu sa fac rost de el.

Intrebarea mea era, daca ma duc la notarul unde am facut vanzarea - cumpararea acestor terenuri, el avand in arhiva si actul de proprietate in copie legalizata, imi poate face o copie dupa el?

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:02, 19 Iulie 2020
Copia legalizată se face numai după original.
Adresati-va biroului notarial unde a fost încheiat actul și solicitați o copie legalizată (sau faceti mai multe, 2-4) după originalul din arhivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act original Dumies Dumies nu mai am un act original de vanzare cumparare ,pot sa- l solicit numai la notarul care l_a redactat? (vezi toată discuția)
Eliberare copii legalizate din arhiva notarilor stamatescu stamatescu Buna ziua, In urma cu 10 ani am vandut un teren agricol, titlul de proprietate in original ramanand la cumparator, urmand sa mi-l inapoieze ulterior, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)