avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... dovada destinatiei unui teren
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

dovada destinatiei unui teren

Buna ziua,

in legatura cu "dovada donatiei"...se pare ca de la fond nu dovada a donatiei au cerut, ci dovada destinatiei unui teren intravilan. Acest teren intravilan este de fapt parcare, si dreptul de proprietate revine celui care cumpara apartamentul.
Aici oare ce dovada vor? Trebuie cerut de undeva, sau e de ajuns un document scris de proprietarul apartamentului, precizand ca de fapt acest teren este o zona verde/parcare?
Ajutati va rog frumos, ca nimeni nu stie numic...nici de la banca, nici de la fond, nici notarul meu:(
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 01:06, 25 Decembrie 2009
Incercati la Primarie la sectia urbanism
La primarie , la Serviciul Urbanism , exista Planul de Urbanism General ! Solicitati un certificat de urbanism de informare pentru acel teren. Vi se vor specifica si regimul juridic , si cel economic si cel tehnic!B-) In acest sens veti afla care este destinatia terenului aferent acelui apartament!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie zona verde paunica paunica buna ziua, sunt proprietarul unui teren intravilan, obtinut prin retrocedare in anul 2007. la acel moment nu exista nici o ordonanta/lege care sa interzica ... (vezi toată discuția)
Act aditional la antecontract kisisisi kisisisi Buna ziua, as dori sa va intreb ceva: cei de la fond au cerut completari la dosar, din care unul era: dovada donatiei unui teren intravilan. Cand am semnat ... (vezi toată discuția)