Bună seara,
Având un credit restant fata de un IFN , am primit o notificare de declarare a scadenței anticipate, prin care eram donat să achit integral suma , însă , am convenit cu IFN-ul respectiv sa o rambursez in 3 tranșe , ceea ce am și început a face .
Dacă la momentul declarării scadenței anticipate , se preciza o anumită sumă , ulterior rambursării primei tranșe , am primit SMS-uri prin care eram in continuare somat să plătesc. Însă , am observat că după ce am platit prima tranșă convenită , suma de rambursat era mai mare decât cea revendicată de ei la momentul declarării scadenței anticipate !!
Este corect și , mai ales, legal ?
Mulțumesc !
Aveti vreun document care sa ateste acest acord?
In caz contrar, este posibil ca prima transa sa fie folosita pentru alte plati decat cele agreate - penalitati, dobanzi, costuri cu notificarea etc.
Din păcate, d-le avocat, nu am un astfel de document, întrucât agreementul a fost făcut telefonic. Da, cred că ar fi trebuit să cer redactarea unui act adițional. Mulțumesc mult!
Problema credit
vladp33
in 2007 am semnat un credit pentru un card RALFI IFN SA. contractul imi permite sa rambursez doar minimul de plata 2.2% din datorie cu o dobanda de 1.1% lunar. ... (vezi toată discuția)