avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata credit

Doresc sa rambursez anticipat un credit de consum contractat in 2008 si scadent in 2014. Cerditul are dobanda fixa de 13% si DAE 24.22%. Trebuie sa platesc comison de rambursare anticipata?Care este cuantumul acestui comision in conditiile in care in contractul initial acesta era de 3% si eu nu am semnat nici un act aditional(nu am primit nici o notificare a bancii in acest sens)
Cel mai recent răspuns: ContSters88583 , utilizator 14:51, 8 Decembrie 2011
Logic ar fi sa fie 3% potrivit contractului.
dar daca am facut refinantare prin alta banca exista alt comision care trebuie platit?
Comisionul de rambursare anticipata in acest caz este maxim 1% din suma rambursata anticipat (se plateste si pentru refinantarea creditului prin alta banca).
cei de la banca unde achit creditul vor sa le platesc 3% pentru valoarea creditului initial, nu la soldul ramas asa cum este stipulat in contract.
Salut, cum am raspuns si mai sus comisionul de rambursare anticipata la creditele de consum este de maxim 1% la valoarea rambursata anticipat (daca are dobanda fixa).

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata prin refinantare de la alta banca rashid rashid Buna ziua! Am luat un credit imobiliar in Euro (in 2007) de la BT cu dobinda variabila pe toata perioada. Initial, dobinda era de 9% si a crescut treptat ... (vezi toată discuția)
Comisioane banci trandanus trandanus Buna ziua. Doresc sa achit un credit de nevoi personale anticipat si va adresez intrebarea daca mi se mai percepe comision de achitare a contractului in ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata credit vulpitzarea vulpitzarea Am un credit ipotecar in valoare de 30000 euro, pe care doresc sa-l achit integral. Banca imi ofera o reducere sau ma penalizeaza ca achit mai devreme? Va ... (vezi toată discuția)