avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Mutare adresa domiciliu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Mutare adresa domiciliu PFA

Buna ziua, am un PFA inregistrat in jud. Bacau si de curand mi-am cumparat un apartament in Iasi si vreau sa-mi trec PFA pe noua adresa. Cum trebuie sa procedez, ce acte trebuie sa depun si unde? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:41, 20 Iulie 2020
Mergeti la registrul comertului din Bacau unde ati infiintat acel pfa (cu actele in original primite la infintare de la ei, contract de comodat pentru camera din cadrul apartamentului din Iasi pe care o puneti la dispoziite activitatii pfa si buletinul facut pe noua adresa din Iasi).
Dupa ce veti obtine de la registrul comertului dovada transferului, sa mergeti cu o copie la primaria localitati directia de impozite si taxe persoane fizice unde era inregstrat initial sediul pfa si sa depuneti declaratie de desfiinare sediu social al pfa de pe acea adresa. Si apoi sa faceti la fel inregistrarea la Iasi.
Detalii si pe adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu pfa adrian140 adrian140 Buna ziua . Dacă înființeze un PFA ptr meditatii acordare elevilor și am sediul in apartament (Nu deduc cheltuieli cu întreținere, curent etc) Se ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)