avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executări silite prin înființarea unei popriri pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executări silite prin înființarea unei popriri pe salariu în starea de alertă.

Bună ziua. Sunt confuză având în vedere executările silite prin poprire declansate dupa instituirea starii de urgenta, suspendate pana la 1 septembrie 2020. La începutul lunii iulie am primit pentru un angajat executarea silită prin înființarea unei popriri. Aflându-ne încă în stare de alertă, pot pune în aplicare executarea silită a debitorului? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
florica_tianu, utilizator
Cel mai recent răspuns: florica_tianu , utilizator 09:18, 21 Iulie 2020
Buna ziua,
Am inteles ca CCR a declarat neconstitutionala aceasta prevedere, deci, dupa ce apare motivarea in Monitorul Oficial nu se mai aplica.
Ar mai fi utile cateva detalii pentru a putea obtine un raspuns cat mai exact.
Care este „cauza„ executarii - sentinta penala/civila/etc.
Momentul inregistrarii dosarului de executare. al obtinerii incuviintarii executarii silite.
1. Încheiere civilă / 22.06.2020
2. 06.07.2020
Multumesc.
Incheiere civila?
Acesta este titlul care s-a pus in executare?
Domnule Fleancu este sentinta civila. Sunt dosare avand in vedere titlul executoriu reprezentate de contracte de imprumuturi. Multumesc, zi faina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire - consemnarea sumelor conditionata de incuviintarea executarii silite catalin2011 catalin2011 1. Intr-o speta de executare silita prin poprire (titlu executoriu impotriva Statului Roman prin MF) , tertul poprit (BNR) refuza consemnarea sumelor ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silitã Dorisdi Dorisdi Buna ziua In anul 2008 am lua un credit de nevoi personale de la o banca. Am încetat sa mai achit ratele, iar in 29.11.2011 Tribunalul a încuviințarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie la titlu procedura aplicabilă! amoga amoga Bună ziua! Care procedura se aplică în cazul contestației la titlu executor (lamurire dispozitiv sentinta)? Dosarul de executare silita este pe ... (vezi toată discuția)