avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua
Perioada de șomaj tehnic impusă de starea de urgență se consider continuitate în muncă?
Caz concret ,perioada de proba de 90 de zile se prelungește cat a fost șomajul tehnic pe perioada stării de urgență?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 20 Iulie 2020
Da, perioada de proba de 90 de zile se prelungește cu perioada in care salariatul a fost in șomaj tehnic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic pe perioada de proba R333 R333 Buna ziua! Pe data de 09.03.2020, m-am angajat la o companie cu contract individual de munca, pe perioada nedeterminata (perioada de proba de 90 zile), dar am ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as vrea sa stiu daca perioada de somaj tehnic impusa ... lelcu viorel lelcu viorel Buna seara, as vrea sa stiu daca perioada de somaj tehnic impusa de situatia starii de urgenta, diminuiaza numarul zilelor de CO.. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua AndreeaMirabela AndreeaMirabela Lucrez la o firma un SRL unde suntem un total de 3 angajati.Angajatorul de pe data de pe data de 30.03 vrea sa inchida firma si sa ne trimita acasa din cauza ... (vezi toată discuția)