avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverința de venit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverința de venit

Buna ziua. Dacă pe adeverința de venit a soțului apare venit brut 3000 lei ne mai incadram la alocația de susținere a familiei? Eu nu lucrez, soțul are o ii pe vulcanizare si avem 2 copii. Si pe adeverință apare 100 lei impozit, unde se plateste acest impozit?Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Alocatie complementara trufasalina trufasalina buna ziua,ma numesc trufas alina si suntem o familie monoparentala .am o fiica careeste eleva in clasa a x si beneficiaza da aceasta indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Alocatie de sustinere familie monoparentala anna_anna anna_anna Buna seara! Sunt o mama ce îmi cresc singura cei doi copii. Fostul sot plateste pensie de întretinere. Nu se implica in niciun fel, decat cu aceasta pensie. ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru alocatia monoparentala? aurora2011 aurora2011 buna ziua imi poate spune cineva ce acte imi trebuiesc pentru a face alocatia monoparentala pentru ca nimeni nu stie nimic...doar ce ma nascut si tatal ... (vezi toată discuția)