avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpararea locuintelor sociale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpararea locuintelor sociale

Buna ziua! Am primit acum 2 saptamani o lucinta sociala pe care ni s a spus ca nu poate fii cumparata. In schimb in legislatia din 2018 spune ca aceasta poate fii cumparata dupa un an de zile de inchiriat. Se pot sau nu cumpara aceste locuinte sociale?
Cel mai recent răspuns: Ratamandarin , utilizator 15:28, 28 Iulie 2020

Ratamandarin a scris:

Buna ziua! Am primit acum 2 saptamani o lucinta sociala pe care ni s a spus ca nu poate fii cumparata. In schimb in legislatia din 2018 spune ca aceasta poate fii cumparata dupa un an de zile de inchiriat. Se pot sau nu cumpara aceste locuinte sociale?
Buna ziua! Imi puteti raspunde si mie la aceasta intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? trebuie sa-i dau in judecata? CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua. In anul 2016 am cumparat o proprietate de la un dezvoltator un apartament nou pe firma. Am fost la primaria arondata sa depun declaratia 002, iar ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie la prima casa wellis wellis buna seara.as dori sa cumpar un apartament prin prima casa dar as dori sa ii schimb destinatia in cabinet stomatologic.se poate schimba destinatia , daca se ... (vezi toată discuția)