avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Care este procedura prin care aș putea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Care este procedura prin care aș putea intra în ...

Bună ziua !
Care este procedura prin care aș putea intra în posesia unei adeverințe cu salariul și sporurile primite ce nu au fost menționate în cartea de muncă, pentru o perioadă cuprinsă între anii 1979-1985 ? Menționez că întreprinderea respectivă nu mai există iar arhiva ei a fost preluată pe rând de mai mulți lichidatori judiciari oficiali, care la rândul lor au fost radiați. În final, prin intermediul Biroului Arhivei județene, am fost îndrumat către ultimul lichidator judiciar oficial, care însă mi-a răspuns că nu deține arhiva acelei Întreprinderi. Vă rog să-mi spuneți ce mai pot face în această situație, la cine mai pot apela pentru a primi această adeverință ?
Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: emil.calarasu , utilizator 16:35, 20 Iulie 2020
La nicio institutie publica nu aveti cum sa apelati.

Lichidatorii nu detin arhiva, ei trebuie sa spuna unde au predat-o.

despre ce intreprindere este vorba?
Textila Roșiori de Vede. Continuatorul activității a fost CONFITEX SRL care a fost radiată. Lichidatorul judiciar oficial al acesteia, BNP CONSULT SPRL-CRAIOVA, a fost și ea radiată. Arhiva a fost preluată de FORINSOLV SPRL, care mi-au transmis că au preluat doar dosarele aflate pe rolul instanțelor. Restul arhivei ar fi deținută de DIMOFTE IPURL, care ka solicitarea mea pentru eliberarea adeverinței mi-a transmis că nu deține arhiva Textila Roșiori de Vede...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință salarială emil.calarasu emil.calarasu Cine imi poate elibera o adeverință cu salariul avut într-o perioadă anume, dacă întreprinderea la care am lucrat atunci, acum este radiată ? (vezi toată discuția)
Unde se afla arhivele sctextila rosiori de vede teleorman pt ... 55555555 55555555 Unde se afla arhivele SCTextila Rosiori de Vede Teleorman pt a scoate adeverința de grupe fiind scris gresit in loc de data de naștere mi sa pus data de ... (vezi toată discuția)