avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intre anii 1983-1991 am lucrat la un C.A.P contabil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intre anii 1983-1991 am lucrat la un C.A.P contabil sef C.M studii ...

Intre anii 1983-1991 am lucrat la un C.A.P contabil sef C.M studii superioare platit de C.A.P . Pe linga salar am fost platit cu 15% din retributia presedintelui. Acum cind am iesit la pensie acel 15% nu mi s-a luat in considerare la stabilirea pensiei. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a beneficia la pensie de acest 15% . Stiu ca au fost cazuri care au beneficiat de acest 15% la pensie. Acest 15% era considerat ca o indemnizatie de conducere pentru ca salarul era destul de mic. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 20 Iulie 2020
Ati depus adeverinta emisa conform cu prevederile legii cu sporul acordat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime neluat in calculul pensiei ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, In ,,DATE PRIVITOARE LA ACTIVITATEA IN MUNCA\'\' care stau la baza de calcul a pensiei incepind cu 1.04.1992 sporul de vechime ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie conducere berbece berbece Sunt functionar public intr-o primarie, cu atributii de contabil sef si am in subordine 5 persoane, am efectuat studii superioare universitare de contabilitate ... (vezi toată discuția)