avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIUL MEDICAL-IZOLARE LA DOMICILIU
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIUL MEDICAL-IZOLARE LA DOMICILIU

CONCEDIUL MEDICAL-IZOLARE LA DOMICILIU

În perioada 02.06-15.06 am fost in concediul medical pentru izolare la domiciliu.Astazi 20.06. nu se eliberează concediu medical respectiv ,pentru ca legea cea nouă nu este publicată.
Cand credeti ca o sa imi ridic concediul medical ?În 25 mi se face virarea salariului in cont.Fara el ,ADIO bani !!!!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
ana-cer, moderator
Astăzi a fost zi de salariu......Nu am luat banii.Ce sa le spun copiilor acasă??????Răbdare??????Sa dau statul in judecata????
Astăzi în data de 28.07.am reusit sa am in posesie concediul medical!!!!!!!După o săptămână si jumatate de umblat si de scris mail -uri!
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna & covid 19 Eusunntbabas Eusunntbabas Concediu de odihna & Covid 19 Buna ziua! Am nevoie de un raspuns urgent de la dumneavoastra!! Sunt instructor de educatie, lucrez cu DGASPC. Astazi s-au ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de risc maternal eva_ela eva_ela Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati.. Am anuntat la serviciu ca sunt insarcinata si dat fiind faptul ca sarcina mea este cu probleme: sangerari,stau in mediu ... (vezi toată discuția)