avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salariu

Buna ziua. Am salariul brut in valoare de 7654 compus din salariu de baza, spor de periculozitate si indemnizatie de hrana. In lunile martie - mai valoarea brutului a fost aceeasi . In luna iunie am avut 4 zile lucrate si 16 zile concediu de odihna. Intrebare: care este suma de bani care revine zilelor de concediu de odihna; in calcul pentru concediu de odihna intra si intemnizatia de hrana?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana-revisal Elena Micu Elena Micu Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca se raporteaza in revisal indemnizatia de hrana ,si daca da,cum?Va multumesc,zi buna. (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de concediu si venit net eduardvl eduardvl Buna ziua, Rog respectuos sa-mi fie prezentat, detaliat, modul de calcul a indemnizaţiei de concediu si a venitului net, aferent lunii septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)