avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce ar trebui sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce ar trebui sa fac?

Sa imi spuneti ce sa fac in situatia asta ca pana acum nu ma ajutat nimeni cu nimic. Am fost facut ca un fel de targeted individual din 2013. Majoritatea institutiilor sunt vinovate: ministerul sanatatii, SRI, armata, politie si statul roman. In 2019 am dat in judecata statul ca asa a zis avocatul dar procesul a fost incadrat gresit intentionat iar acum recursul o sa se judece in 2022. Am trimis la CEDO si mi-au respins. Am contestat iar acum a aparut cazul pe site la ei. Nu stiu daca mai este vreo sansa sau nu sa se razgandeasca. Am trimis si la Haga niste acte. Am facut si plangeri penale dar nu au fost solutionate de catre parchetul din orasul meu Roman. In 2012 m-am imbolnavit. Am facut un bloc de ramura la inima, diagnostic prezumtiv iar de atunci mi s-a agravat si stau mai mult in pat, nu pot sa mai ies din casa. Am cerut o curatela si au refuzat sa imi de-a judecatoria Roman si tribunalul Neamt. Acum ce sa fac? Locuiesc cu mama mea bolnava care are un venit de 1487 lei. Eu nu am nici un venit. Nu am bani nici sa trimit un plic prin curier. Am facut petitie online la inspectia judiciara si ei imi spun ca trebuie semnatura ca sa fie luata in calcul. Am incercat pe cale amiabila cu spitalul si cu ministerul sanatatii ca sa imi plateasca daune morale sau tratamentul in alta tara si nu au vrut. Acum unde pot gasit ajutor sau pe cineva care sa imi rezolve problemele? Curatorul e pentru situarii civile parca. Mai este vrei modalitate pentru cauze penale? Daca am procesul ala cu statul in 2022 pot sa dau intre timp in judecata armata si sri-ul folosind o parte din actele din procesul intentat statului roman?
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
utilizator16eu, utilizator
Buna ziua,
Vad ca aveti avocat deci el este singurul care va poate sfatui!
ca sa poata cineva sa va dea un sfat TREBUIE sa studieze toate doasrele altfel .... e un sfat dat ,,dupa ureche”!
Nu am avocat! Am avut doar in prima instanta!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu nu inteleg care e problema si cum ati ajuns in faza sa dati in judecata tot ce se putea da.
Cum am ajuns in faza asta nu prea conteaza oricum nu din vina mea. Intrebarea este cum fac si ce fac ca sa imi rezolv problemele, probleme care ii afecteaza si pe restul oamenilor.

gi-jane2 a scris:

eu nu inteleg care e problema si cum ati ajuns in faza sa dati in judecata tot ce se putea da.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Majoritatea institutiilor sunt vinovate: ministerul sanatatii, SRI, armata, politie si statul roman.

dvs ati facut niste afirmatii, dar nu dati detalii despre ce anume au facut, de ce/ cu ce sunt vinovate..
Nu dati detalii nici despre ce probleme aveti, dar intrebati ce aveti de facut sa vi le rezolvati, cam greu sa va ajute cineva cu un raspuns..
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2020
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Daca cer ajutor de la dgaspc pt mama,bolnava de alzaimer, trebuie ... Ziteli Ziteli Daca cer ajutor de la dgaspc pt mama,bolnava de alzaimer, trebuie sa locuiasaca la azil???multumesc pt eventualele raspunsuri (vezi toată discuția)
Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta ... utilizator16eu utilizator16eu Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta de catre SRI sau armata. Stiu asta pentru ca pe atuncii au inceput sa ma hartuiasca cu voice to ... (vezi toată discuția)
De la civil la penal utilizator16eu utilizator16eu Am procesul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la care am facut recurs in casatie deoarece cred ca a fost incadrat gresit la contencios administrativ si ... (vezi toată discuția)