avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce ar trebui sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce ar trebui sa fac?

Sa imi spuneti ce sa fac in situatia asta ca pana acum nu ma ajutat nimeni cu nimic. Am fost facut ca un fel de targeted individual din 2013. Majoritatea institutiilor sunt vinovate: ministerul sanatatii, SRI, armata, politie si statul roman. In 2019 am dat in judecata statul ca asa a zis avocatul dar procesul a fost incadrat gresit intentionat iar acum recursul o sa se judece in 2022. Am trimis la CEDO si mi-au respins. Am contestat iar acum a aparut cazul pe site la ei. Nu stiu daca mai este vreo sansa sau nu sa se razgandeasca. Am trimis si la Haga niste acte. Am facut si plangeri penale dar nu au fost solutionate de catre parchetul din orasul meu Roman. In 2012 m-am imbolnavit. Am facut un bloc de ramura la inima, diagnostic prezumtiv iar de atunci mi s-a agravat si stau mai mult in pat, nu pot sa mai ies din casa. Am cerut o curatela si au refuzat sa imi de-a judecatoria Roman si tribunalul Neamt. Acum ce sa fac? Locuiesc cu mama mea bolnava care are un venit de 1487 lei. Eu nu am nici un venit. Nu am bani nici sa trimit un plic prin curier. Am facut petitie online la inspectia judiciara si ei imi spun ca trebuie semnatura ca sa fie luata in calcul. Am incercat pe cale amiabila cu spitalul si cu ministerul sanatatii ca sa imi plateasca daune morale sau tratamentul in alta tara si nu au vrut. Acum unde pot gasit ajutor sau pe cineva care sa imi rezolve problemele? Curatorul e pentru situarii civile parca. Mai este vrei modalitate pentru cauze penale? Daca am procesul ala cu statul in 2022 pot sa dau intre timp in judecata armata si sri-ul folosind o parte din actele din procesul intentat statului roman?
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
utilizator16eu, utilizator
Am fost facut ca un fel de disident politic / targeted individual. Armata si/sau SRI ma supravegheat si inca ma mai supravegheaza prin diferite metode ilegale si presupunand prin apsurd ca nu sunt ei cei care ma supravegheaza tot sunt vinovati pentru ca ii acopera pe cei care o fac, iar din cauza acestui lucru am avut numai de suferit. Toata viata mea este facuta publica nu am nici un pic de intimitate. Am fost asociat cu mai multi politicieni si cu alte VIP-uri, trend care a fost luat si de alte tari. Asta de prin anii 80-90 iar din 2013 s-au facut si mai multe asocieri cu familia mea ca a aflat toata lumea. Am facut plangeri la politie si ei cu toate ca stiau ce se intampla nu m-au ajutat. Dupa ce a fost omorat tatal meu ei tot nu m-au ajutat macar sa ii opreasca pe psihopatii de vecini care imi hartuiau mama si pe mine. Ministerul sanatatii sau spitalul Roman este vinovat ca ma tinut forat o luna la psihiatrie si mi-a dat pastile si injectii pentru o boala pe care nu o am si mi-a afectat creierul dar mi-a inrautatit si problemele cardiace pe care le aveam. Cand am fost pe la ei si-au bateau joc de mine. La fel si tatal meu cum intra la ei iesea cu inca o afectiune si nu din malpraxis. Ei "au tras ultimul glont" tatalui meu care a murit! Statul a pus in functii tot felul de politicieni cu nume din astea care faceau trimitere la noi inca din 1980-1990 si pana in ziua de azi. Petre Roman, Radu Vasie, Constantin Degeratu, Calin PopescuTariceanu, Vasilica Viorica Dancila etc. Si daca vreti mai gasesc institutii vinovate. CNA spre exemplu mai toate s-au luat de mine/noi. Ar fi multe de spus. Cititi intrebarea. Acum am primit in urma unei petitii sa trimit la Inspectia Judiciara dar si acolo din ce am citi nu cred ca imi rezolva mie problema ci doar cel mult ii trage la raspundere pe cei care nu au facut nimic. Problema mea urgenta ar fi ca sunt bolnav, am blocul asta ramura care s-a agravat si nu pot sa ies nici din casa. La Spital in Romania nu pot sa merg pentru ca sunt in conflict cu ei si nici nu au vrut pe cale amiabila sa ne intelegem. Ei nu se considera vinovati. Apoi Baroul Bacau mi-a dat un avocat slab iar Curtea de Apel Bacau mi-a incadrat procesul gresit intentionat si a ajuns la Inalta Curte de Casatie care la randul lor iar mi-au amanat procesul pana in 2022 ca sa imi lungeasca agonia.

gi-jane2 a scris:

Majoritatea institutiilor sunt vinovate: ministerul sanatatii, SRI, armata, politie si statul roman.

dvs ati facut niste afirmatii, dar nu dati detalii despre ce anume au facut, de ce/ cu ce sunt vinovate..
Nu dati detalii nici despre ce probleme aveti, dar intrebati ce aveti de facut sa vi le rezolvati, cam greu sa va ajute cineva cu un raspuns..

Inteleg ca ati lucrat candva, de cata vreme nu mai puteti lucra ?
Ziceti ca nu aveti niciun venit, poate va ajuta primaria cu un venit minim si adresati-va si dgaspc, poate reusiti incadrarea intr-un grad de handicap, sa luati o pensie.
cat va judecati sau pana va gasiti dreptatea sau nu, trebuie sa si mancati si nu stiti cat o veti mai putea face din pensia mamei.
Nu am lucrat nici o data. In 2012 dupa ce am dat examenul de licenta in alta localitate pe caldura m-am imbolnvit. La primarie am cerut de multe ori ajutorul si nu au vrut nici curatela sa imi dea. As putea sa incerc dar mi-e cam greu sa ies din casa din cauza problemelor de sanatate si i-a utiati-va ce imi fac nenorocitii astea. Pe site la dgaspc cica a murit prematur un general de brigata. De multe ori cand trebuia sa rezolv cea imi bagau striri de astea false sau nu. Am contactat si Interpolul si astept raspuns de la ei.

gi-jane2 a scris:

Inteleg ca ati lucrat candva, de cata vreme nu mai puteti lucra ?
Ziceti ca nu aveti niciun venit, poate va ajuta primaria cu un venit minim si adresati-va si dgaspc, poate reusiti incadrarea intr-un grad de handicap, sa luati o pensie.
cat va judecati sau pana va gasiti dreptatea sau nu, trebuie sa si mancati si nu stiti cat o veti mai putea face din pensia mamei.

Ultima modificare: Duminică, 2 August 2020
ca ruda, doar pe mama o aveti ?
Am un frate care a plecat in Scotia dar nu vrea/nu are curaj sa ma ajute. Ne mai trimite 50-100 lire cand ramanem fara strictul necesar dar pentru altceva nu vrea sa trimita si nici nu are prea multi bani. Mama mea de prin 2015 cand a constientizat ca suntem in centrul atentiei a sarit un pic de pe fix si are crize cate odata si e si bolnava. Daca vede vreun politist pe la usa face criza in ziua respectiva. Alte rude mai am in alte judete dar nu vor sa ma ajute.. Din 2012 mi-au fost omorate sapte dintre ele. cu arme psihotronice cred eu infarct, atac cerebral si de catre spitale si doctori.

gi-jane2 a scris:

ca ruda, doar pe mama o aveti ?

Ultima modificare: Duminică, 2 August 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca cer ajutor de la dgaspc pt mama,bolnava de alzaimer, trebuie ... Ziteli Ziteli Daca cer ajutor de la dgaspc pt mama,bolnava de alzaimer, trebuie sa locuiasaca la azil???multumesc pt eventualele raspunsuri (vezi toată discuția)
Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta ... utilizator16eu utilizator16eu Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta de catre SRI sau armata. Stiu asta pentru ca pe atuncii au inceput sa ma hartuiasca cu voice to ... (vezi toată discuția)
De la civil la penal utilizator16eu utilizator16eu Am procesul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la care am facut recurs in casatie deoarece cred ca a fost incadrat gresit la contencios administrativ si ... (vezi toată discuția)