Am fost facut ca un fel de disident politic / targeted individual. Armata si/sau SRI ma supravegheat si inca ma mai supravegheaza prin diferite metode ilegale si presupunand prin apsurd ca nu sunt ei cei care ma supravegheaza tot sunt vinovati pentru ca ii acopera pe cei care o fac, iar din cauza acestui lucru am avut numai de suferit. Toata viata mea este facuta publica nu am nici un pic de intimitate. Am fost asociat cu mai multi politicieni si cu alte VIP-uri, trend care a fost luat si de alte tari. Asta de prin anii 80-90 iar din 2013 s-au facut si mai multe asocieri cu familia mea ca a aflat toata lumea. Am facut plangeri la politie si ei cu toate ca stiau ce se intampla nu m-au ajutat. Dupa ce a fost omorat tatal meu ei tot nu m-au ajutat macar sa ii opreasca pe psihopatii de vecini care imi hartuiau mama si pe mine. Ministerul sanatatii sau spitalul Roman este vinovat ca ma tinut forat o luna la psihiatrie si mi-a dat pastile si injectii pentru o boala pe care nu o am si mi-a afectat creierul dar mi-a inrautatit si problemele cardiace pe care le aveam. Cand am fost pe la ei si-au bateau joc de mine. La fel si tatal meu cum intra la ei iesea cu inca o afectiune si nu din malpraxis. Ei "au tras ultimul glont" tatalui meu care a murit! Statul a pus in functii tot felul de politicieni cu nume din astea care faceau trimitere la noi inca din 1980-1990 si pana in ziua de azi. Petre Roman, Radu Vasie, Constantin Degeratu, Calin PopescuTariceanu, Vasilica Viorica Dancila etc. Si daca vreti mai gasesc institutii vinovate. CNA spre exemplu mai toate s-au luat de mine/noi. Ar fi multe de spus. Cititi intrebarea. Acum am primit in urma unei petitii sa trimit la Inspectia Judiciara dar si acolo din ce am citi nu cred ca imi rezolva mie problema ci doar cel mult ii trage la raspundere pe cei care nu au facut nimic. Problema mea urgenta ar fi ca sunt bolnav, am blocul asta ramura care s-a agravat si nu pot sa ies nici din casa. La Spital in Romania nu pot sa merg pentru ca sunt in conflict cu ei si nici nu au vrut pe cale amiabila sa ne intelegem. Ei nu se considera vinovati. Apoi Baroul Bacau mi-a dat un avocat slab iar Curtea de Apel Bacau mi-a incadrat procesul gresit intentionat si a ajuns la Inalta Curte de Casatie care la randul lor iar mi-au amanat procesul pana in 2022 ca sa imi lungeasca agonia.
gi-jane2 a scris:
Majoritatea institutiilor sunt vinovate: ministerul sanatatii, SRI, armata, politie si statul roman.
dvs ati facut niste afirmatii, dar nu dati detalii despre ce anume au facut, de ce/ cu ce sunt vinovate..
Nu dati detalii nici despre ce probleme aveti, dar intrebati ce aveti de facut sa vi le rezolvati, cam greu sa va ajute cineva cu un raspuns..