avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire - imprumut si abandon al bunici din partea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire - imprumut si abandon al bunici din partea uneia dintre fice

buna seara.
mama mea (Ana) a dat bani bunici mele (Floarea) sa o imprumute pe cealalta fica (Titi) . Ana neefiind in tara a trimis bani Floarei si sa facut contract de imprumut intre Floarea si Titi.
bunica e bolnava iar Titi nu are deloc grija de ea. in contul banilor impumutati cu dobanda aferenta Ana si Floarea doresc ca gospodaria Floarei sa ramana in exclusivitate Anei.
mentionez ca pe extrasul de carte funciara la B2 proprietari apar amandoi bunici..
nu stim cum sa procedam. ce solutii sunt tinand cont ca Titi are datorie fata de bunica (cu bani Anei avem dovada ca Ana a trimis bani) , si da dovada de abandon fata de bunica. care e vaduva.
va multumesc pentru orice sfat . noi nu stim de unde sa incepem..
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
akantha, utilizator
Cel mai recent răspuns: akantha , utilizator 19:18, 20 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor orfan de un parinte, in grija bunicii mada_dima mada_dima Buna, Fiica prietenei mele, ANA, are 13 ani si este de un an in ingrijirea bunicii sale din partea mamei. Mama sa a decedat acum un an. Tatal fetei este in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara!!! aly78 aly78 As dorii sa stiu conditiile in care sunt obligat de a plati pensie alimentara ficei mele in varsta de 21 de ani,tinand cont ca mi_a fost incredintata in ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor patrascu vasilica patrascu vasilica in data de 2 07 1990 bunica mea scafes ana a decedat la varsta de 78 ani .ea era din comuna borascu judetul gorj. a avut trei copii [scafes ion scafes elena ... (vezi toată discuția)