avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Situația stă în felul următor, acum un an am ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Situația stă în felul următor, acum un an am cunoscut un ...

Situația stă în felul următor, acum un an am cunoscut un timp de 26 de ani (eu am 16 ani, ca sa se faca înțeleasă situatia) și el a început sa vina la noi acasa totul bine și frumos ba chiar mama si tata au început să-i zică "ginere", să-i cheme familia lui la noi, asta in timp ce tatăl meu îi lucra ceva la casa lui, acum cand au încheiat socotelile lor(adică că ia construit ceva la casa) imi spune că sa încetez să vorbesc cu el, ca mi-am stricat viata, imi spune că el pe capul meu decide, ca sunt un nimic si ca nu am dreptul la vreo opinie, că dacă din greseala am ajuns in pat lui mă dezmembrează, mă amenința cu bătaia, că mă bate si pe mine si pe el. El a fost bun doar cand ia aduș țigări, cand la plimbat cu masina, iar acum ca nu-i mai convine lui practic mă obligă să închei orice legătură cu el ceea ce imi este imposibil, pentru că ne iubim mult. Iar tatal mei psihic m-a terminat, zi de zi cearta, scandal, amenințări.
Întrebarea mea, legea într-un fel sau altul ar putea fi de partea mea ? Sau mai bine spus ce as putea face ?
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
Ani.77, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. cum sa procedez? sunt amenințat de un verișor de ... Mariuscy Mariuscy Bună ziua. Cum sa procedez? Sunt amenințat de un verișor de pe data de 15 august 2020,dupa ce el a întrat în posesia unei moșteniri la care aveam și eu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii, amenintari, venit cu bata Tberius Tberius Buna seara, Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Sunt disperat si nu stiu ce pot face pt ca nu am mai fost pus in situatii ... (vezi toată discuția)