avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea ...

Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea si fondul de reparatii datorate asociatiei de proprietari invocand faptul ca nu avem cum sa o constrangem intrucat apartamentul figureaza pe numele tatalui ei decedat iar ea nu intentioneaza sa faca succesiunea.Care ar fi baza legala pentru a o obliga la plata obligatiilor restante ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 12:46, 25 Iulie 2021
Pentru dnul Latka.
Da persoana locuieste in apartamentul tatalui nu plateste nimic si nu a facut succesiunea de 5 ani
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2020
DEBRA, utilizator
In cazul asta, da, se cheama acceptare tacita a mostenirii si transmiteti-i ca va trebui sa plateasca, voit sau nevoit. Varianta a doua e si cu plata cheltuielilor de judecata, pentru ca presupun deja ca veti apela la un avocat.
Nu s- a rezolvat nimic.Individa lucrează la negru și nu au pe ce sa ii pună poprire
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De 5 ani presupun ca s-au adunat sume considerabile. Ati intreprinse demersurile legale pentru a nu vi se prescrie drepturile mai vechi?
Puteti executa silit apartamentul.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte pentru explicarea situatiei si sugestie Gabyrosu Gabyrosu Mai jos este sentinta primita si nu intelegem solutia data . Noi suntem o Asociatie de locatari si dorim sa recuperam marea valoare a restantei unui locatar, ... (vezi toată discuția)
Cum se face cu o datorie a unui parinte care a murit? Didi27 Didi27 Buna ziua!.. Ma confrunt si eu cu o mare prblema... tatal meu a decedat acum cateva luni .. si avea cateva datorii. El a luat imprumut de al 2 banici( ... (vezi toată discuția)
Succesiune: obligatorie in 6 luni de la deces? dona77 dona77 In ianuarie anul acesta a decedat tatal meu; de la Primarie ni s-a spus ca in termen de 6 luni trebuie sa facem o succesiune (si pt asta, sa iau legatura cu un ... (vezi toată discuția)