avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna.Ziua...Am un teren care este traversat subteran ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna.Ziua...Am un teren care este traversat subteran de o conducta ...

Buna.Ziua...Am un teren care este traversat subteran de o conducta petrom..intrebarea mea este la ce ditanta de o astfel de conducta se poare construi..Daca stie cineva sa.mi raspunda fara sa fiu nevoit sa scot certificat de urbanism si alte acte..Vreau o informatie premergatoare unui raspuns oficial....
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:20, 21 Iulie 2020
nu se poate raspunde fara consultarea cel putin a documentatiei cadastrale. cereti certificatul de urbanism si va lamuriti. nu costa mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna.ziua...am un teren care este traversat subteran de o conducta ... Daniel2019 Daniel2019 Buna.Ziua...Am un teren care este traversat subteran de o conducta petrom..intrebarea mea este daca pot cumva obtine in instanta mutarea conductei...?. (vezi toată discuția)
Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)
Constructie langa teava de apa criss_media73 criss_media73 Buna seara . Am un teren care este traversat printr -un colt al sau de o teava magistrala cu diametrul de 600mm.Legal ,la ce distanta de ea pot eu construi?Ma ... (vezi toată discuția)