avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie langa teava de apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie langa teava de apa

Buna seara . Am un teren care este traversat printr -un colt al sau de o teava magistrala cu diametrul de 600mm.Legal ,la ce distanta de ea pot eu construi?Ma intereseaza ce spune legea apelor sa stiu exact ce planuri imi fac.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: criss_media73 , utilizator 18:47, 13 Ianuarie 2015
Legea apelor ? Solicitati certificate de urbanism de la primarie
PE CERTIFICATUL DE URBANISM SCRIE CE POT CONSTRUI INSA PRIMARIA NU STIE CA TEAVA DE APA TRECE PE TRRENUL MEU... E O POVESTE MAI LUNGA INSA PE MINE MA INTERESEAZA CONCRET CE SPUNE LEGEA IN ASTFEL DE SPETA.
de la urbanism imi cere sa iau aviz de regia de apa ,iar ei imi vor raspunde ca pot construi la .....cati metri de conducta? asta ma intereseaza ce spune legea in acest caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta apa pe teren. retragere??? skoompik skoompik Buna seara, Va rugam frumos sa ne ajutati intr-o problema cu care ne confruntam. Dorim sa construim o locuinta p+1e iar pe terenul nostru se afla o conducta ... (vezi toată discuția)
Zona de protectie criss_media73 criss_media73 am un teren intravilan care are o conducta de apa pe el . conform legii nu pot construi pa el la o distanta mai mica de 10 metri de respectiva teava , insa ma ... (vezi toată discuția)
Servitute de apeduct criss_media73 criss_media73 ce inseamna concret servitute de apeduct? ce anume trebuie respectat? ce distante trebuie respectate pentru servitute? (vezi toată discuția)