avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Drepturi salariale in contextul carantinarii zonale
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Drepturi salariale in contextul carantinarii zonale

Buna seara!
In conditiile in care am resedinta intr-o localitate intrata in carantina zonala incepand de astazi,context in care imi este imposibila deplasarea la locul de munca, va rog sa-mi spuneti ce masuri ar trebui sa aplice angajatorul in ceea ce priveste lipsa mea de la locul de munca!
Dat fiind faptul ca pana in data de 24 figurez in concediu de odihna, incepand cu data de 27 iulie cum ar trebui sa figurez ? Ce drepturi, respectiv obligatii am cu privire la angajator?
Exista vreo posibilitate ca aceasta "sedere" la domiciliu pe o durata de 14 zile avand in vedere instituirea carantinei , sa fie platita de catre angajator?

Multumesc anticipat pentru lamuriri!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2020
Miryam_Socol, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru un angajat care se intoarce dintr-o zona rosie, ... iuliana8 iuliana8 Buna ziua, Pentru un angajat care se intoarce dintr-o zona rosie, conform noilor modificari 5 zile va avea concediu medical platit de FNUASS . Dar cum va ... (vezi toată discuția)
Delegatie in afara tarii mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Incepand cu data de 29 martie 2021, ma angajez la o firma din Romania, filiala a unei companii straine, care imi cere ca in prima saptamana de ... (vezi toată discuția)