avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documentație Directia Silvică pentru validare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documentație Directia Silvică pentru validare

Am o documentație la Directia Silvică pentru validare cu pădure și au trecut 5 luni și tot acolo este .
Am sunat acolo și este la biroul juridic in “”analiza ,”” am făcut și o cerere de urgentare și nimic cica prin Septembrie e gata
Cum sa se miște mai repede astia ?
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2020
Bytusi211, utilizator

Alte discuții în legătură

Pe data de 25 octombrie mi s-a facut un test antidrog in trafic, ... 3128 3128 Pe data de 25 octombrie mi s-a facut un test antidrog in trafic, in urma carui am iesit pozitiv la amfetamina ceea ce m-a dat peste cap complet, nu am consumat ... (vezi toată discuția)
Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile mele ca si client al unei firme de telefonie mobila? Giurge Giurge Buna ziua , Am o problema cu firma de telefonie mobila, am 4 contracte din care 3 au expirat abonamentele le am toate de vre-o 6 ani si m-am decis sa renunt ... (vezi toată discuția)