avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Care sunt drepturile mele ca si client al unei firme ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Care sunt drepturile mele ca si client al unei firme de telefonie mobila?

Buna ziua ,
Am o problema cu firma de telefonie mobila, am 4 contracte din care 3 au expirat abonamentele le am toate de vre-o 6 ani si m-am decis sa renunt la 3 , insa aici incepe distractia , am facut cerere de reziliere a contractului in data de 12 septembrie mi sa zis ca voi fi contactat in 5 zile lucratoare , nu a mai facut-o nimeni am resunat mi-a zis ca trebuie sa ma contacteze de la biroul rezilieri nu a mai facut-o nimeni am sunat de nenumarate ori a zis va promit va resunam noi pana in ora 6 bine inteles nimik am inteles ca sunt 30 de zile care trebuie sa treaca de la cerere , ne-au sunat sa ne ofere beneficii contractuale etc , am mentionat de nenumarate ori ca nu mai vreau sa tin abonamentele ,mi s-a zis insfarsit sapt trecuta ca se rezolva ca se emite ultima factura si gata iar azi surpriza , minutele pe luna aceasta au aparut iar , cand am sunta din nou sa le zic trebuia sa imi faca transtferul la biroul rezilieri dar acolo era toata lumea ocupata ...daca nu le mai platesc factura ceea ce le-am si zis ca eu nu mai platesc nimik inca o luna ce se poate intampla? mi se pare o bataie de joc ce fac ei cand faci contractele in 3 minute e gata tot cand vrei sa renunti trag de timp ca nesimtitii !!!!! Va rog imi poate da cineva un sfat ???>
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 11:57, 19 Octombrie 2012
Formulati o plangere la Protectia consumatorului si lecturati cu atentie toate cele sase contracte ( sper ca am inteles bine!) pentru a identifica existenta clauzelor abuzive).
Esential e ca dvs. sa achitati serviciiile de care ati beneficiat in toate contractele, eventualele discutii facandu-se pe costuri ale unor servicii de care nu ati beneficiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare termen legal sesizare ! costel_tirdea costel_tirdea Am un abonament la o companie de telefonie mobila care nu mai este sub contract, Am solicitat o cerere de \'\'reziliere contract\'\'(cu toate ca eu nu m ai am ... (vezi toată discuția)
Telekom romania refuza sa-mi rezilieze contractul. buna ziua, aflandu-ma la sfarsitul perioadei contractuale cu telekom romania, ... sharpwhite sharpwhite Aflandu-ma la sfarsitul perioadei contractuale cu TELEKOM ROMANIA, cu toate facturile achitate pana in aprilie, 0 datorii la ei, la inceputul lunii martie, fac ... (vezi toată discuția)
Taxa abuziva reziliere abonament iptv/internet/tel zyczyc zyczyc Buna ziua! :) Sunt abonatul unui furnizor mare de Internet/IPTV/Telefonie(Nu-i dau numele ca sa nu fac publicitate sau altceva). Mi-am platit de fiecare ... (vezi toată discuția)