avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe data de 25 octombrie mi s-a facut un test antidrog ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe data de 25 octombrie mi s-a facut un test antidrog in trafic, ...

Pe data de 25 octombrie mi s-a facut un test antidrog in trafic, in urma carui am iesit pozitiv la amfetamina ceea ce m-a dat peste cap complet, nu am consumat niciodata asa ceva, am mers la proba de sange si urina, iar acolo am aflat ca rezultatele dureaza intre 6 luni si 1 an. Din acest motiv a doua zi ( pentru ca in ziua respectiva era trecut de ora 17:00 ) am fost o clinica privata acreditata si am facut o analiza de sange pentru depistarea amfetaminei. REZULTATUL A IESIT NEGATIV (primindu-l cam in 20 de zile) . Problema e ca serviciul si tot ce e intr-o depinde de permis pentru mine si eu acum astept rezultatul politiei! Sincer sunt la pamant cu aceasta asteptare , ce pot sa fac sa vina mai repede sau de ce nu pot dovedi cu acest test facut imediat a doua zi. Va mulțumesc pentru raspunsuri
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru celeritate, solicitati sa platiti contravaloarea analizelor si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.
am.solicitat la procuratura scris sa le platesc mai repede si nu am primit niciun raspuns! Ce demersuri pot face sa mi se ia in considerare cererea de a plati pentru urgentare si daca aveti idee cat dureaza daca se accepta urgentarea. Multumesc pentru raspuns

Voinea Liviu a scris:

Solicitati sa platiti dvs analizele,si va fi mult mai rapid.

~ Conținut șters la cerere ~
si cererea de plata a analizei de sange la urgenta cine o aproba politistul sau procurorul de caz?

PAUL777 a scris:

După 10 ianuarie o să primiți răspuns și de la parchet.Ar fii bine să aveți și un avocat pentru a discuta cu procurorul de caz.Pana la finele lunii să aflați toate răspunsurile.

3128 a scris:

am.solicitat la procuratura scris sa le platesc mai repede si nu am primit niciun raspuns! Ce demersuri pot face sa mi se ia in considerare cererea de a plati pentru urgentare si daca aveti idee cat dureaza daca se accepta urgentarea. Multumesc pentru raspuns

Voinea Liviu a scris:

Solicitati sa platiti dvs analizele,si va fi mult mai rapid.

Alte discuții în legătură

Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)
Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Test drugtest pozitiv teodor-nicolae teodor-nicolae Am fost oprit ieri de catre politie (fara nici un motiv) si am fost supus testelor anti-drog unde am iesit pozitiv pe opium (ceva care nu am consumat ... (vezi toată discuția)