avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Institutie de invatamant autorizata am depus cerere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Institutie de invatamant autorizata am depus cerere pentru subventie

Buna ziua,
Ca institutie de invatamant autorizata, am depus cerere pentru acordarea subventiei pentru unitatile autorizate conform OUG 70 (pe care nu stim daca o vom primi vreodata, legea este data in 15 mai 2020). Pot beneficia de ajutorul de indemnizatie 41.5%? Nu inteleg punctul 3 din declaratia pe propria raspundere "angajatorul nu a optat pentru aplicarea prevederilor art X din OUG92/2020" .
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire cu gaze l1u2 l1u2 buna,am o dilema pe care va rog sa ma ajutati sa o lamuresc:am un apartament proprietate personala,la care solicit an de an ajutor de incalzire ... (vezi toată discuția)
Decontare 41.5% oug 92/2020 nicoleta.mantu1 nicoleta.mantu1 Pentru o societate Horeca-restaurante care a beneficiat de somaj tehnic pentru intreruperea activitatii si care incepand cu 1 iunie 2020 cand s-au deschis ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog, suntem institutie publica, azil debatrani , suborordoanta DGASPC, persoanele care au beneficiat de prevederile Legii 19/2020, privind ... (vezi toată discuția)