avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Va rog dacă poate cineva sa-mi spuna cum se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Va rog dacă poate cineva sa-mi spuna cum se socoteste ...

Buna ziua
Va rog dacă poate cineva sa-mi spuna cum se socoteste termenul de depunere a ÎNT MPINĂRII , ? se referă si la zilele lucrătoare , 25 de zile ? de la data emiterii citației . .....?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:44, 27 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la data comunicării prin posta către dvs 25 de zile libere,Nu se calculează ziua in care începe și ziua im care se termina termenul respectiv..Precizați concret ce data apare pe plic și o sa va raspunda cineva...
Domnule Av.
Spune asa , Comunicare adresa , emisa la 3 iulie 2020 , si spune in termen de 25 zile ,
ma refer aici , daca se calculeaza si ( Sambetele si Duminicile ) ? pentru ca abia Luni depun INTAMPINAREA ???? nu stiu daca mai am timp ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Calculați 25 de zile de la data la care va adus curierul citația. Se numără toate zilele, și sâmbetele și duminicele.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul dvs data limita este 29 dar ar fi indicat sa depuneti pe 28.Nu mai intrăm în amănunte de ce este un termen de procedura nici zile calendaristice,nici zile lucrătoare ci zile libere.

Alte discuții în legătură

Recurs razvandicu razvandicu Va salut din nou!Se poate face recurs la un litigiu de munca in 10 zile de la comunicare..sunt 10 zile calendaristice sau lucratoare? Va multumesc mult. (vezi toată discuția)
Cum curge termenul pe zile? Ramona24 Ramona24 Am primit in data de 11 un plic de la instanta prin care trebuie completata documentatia in termen de [b]maxim 5 zil[/b]e de la comunicare-asa scrie in ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare in 10 zile! carasclaudiu carasclaudiu Buna. Trebuie sa depun un raspuns la o intampinare la Tribunal in termen de 10 zile de la primirea prezentei. Pe plic apare data de 7.10.2014 si tot in acesta ... (vezi toată discuția)