avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum sa calculez penalitatile de intarziere?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum sa calculez penalitatile de intarziere?

Eu persoana juridica am facturat o prestare de serviciu catre firma X. care a platit cu o intarziere de 95 zile. Pe factura am trecut ca fiecare zi de intarziere se penalizeaza cu 3%. Acum vreau sa fac factura cu penalitati de intarziere si nu stiu daca e legal sa calculez cei 3% la banii inscrisi pe factura care a acceptat si inregistrat sau la cat sa-i calculez penalitatile ca sa fie totul ok din punct de vedere legal?
Astept ajutor si va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare primire bunuri fara plata (prejudiciu) bestb bestb Buna ziua! Am avut un litigiu cu o societate. S-a procedat la incheierea unei intelegeri din care reiese ca soc respectiva isi asuma greselile si - ca ... (vezi toată discuția)
Prestare serviciu adrianabresug adrianabresug ieri am fost intrebata de catre un coleg despre urmatoarea speta : o societate x din romania inregistrata in roi factureaza catre o firma y din italia o ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit golanski golanski Am livrat marfa pe facura unei firme ,cu stampila si semnatura,fara a avea un contract cu aceasta firma. Termenul de plata inscris pe factura era la ... (vezi toată discuția)