avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, locuiesc pe o strada foarte aglomerata care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, locuiesc pe o strada foarte aglomerata care pe o parte ...

Buna ziua, locuiesc pe o strada foarte aglomerata care pe o parte si pe cealalta are locuri de parcare amenajate. Platesc lunar abonament de riveran pe strada, astfel pot parca pe orice loc disponibil de parcare amenajat de pe strada (pe strada nu sunt exista locuri desemnate) . Recent am parcat pe un asemenea loc, in dreptul unei porti micute de intrare intr-o curte. Pe poarta sunt semne de Nu parca, acces moto. Intrebarea mea este: avand in vedere ca in fata portii este loc amenajat de primarie ca loc de parcare ( si eu platesc abonament de parcare primariei) , pot fi amendat pentru ca am blocat accesul moto?

Alte discuții în legătură

Semnul de circulatie "interzis cu exceptia riveranilor" moisaviorela moisaviorela Buna ziua, Locuiesc intr-o zona in Bucuesti destul de aglomerata(desi este marginasa), unde locurile de parcare sunt o adevarata problema. Langa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)