Locuiesc intr-o zona in Bucuesti destul de aglomerata(desi este marginasa), unde locurile de parcare sunt o adevarata problema.
Langa blocurile noastre nou construite se regaseste o strada cu semnul de "interzis cu exceptia riveranilor", unde am putea parca cel putin 100 de masini fara exagerare.
Intrebarea mea este : Catre ca autoritate ma pot adresa si daca este posibil sa facem acel semn "disparut"?
Acel indicator nu a fost pus acolo din pura intamplare.
Nu conteaza daca intra o masina sau 100, sau nici una. Dvs. puteti parca acolo doar daca pe buletin, ca proprietar auto, aveti resedinta acolo.
Si eu vrea ca pe strada mea sa apara un asemenea indicator, ca sa am loc de parcare si sa nu il caut pe idividu care mi-a blocat poarta, de fiecare data cand vin acasa.
In alta ordine de ideii... nu vecinii de pe partea cu accesul riveranilor v-au obligat sa va cumparati masina. A avea masina, a detine o masina, nu implica nici o obligativitate din partea nimanui sa aveti si un loc de parcare.... din pacate.
Exista orase in lume, unde nu se parcheaza in fata cladirilor. Ori exista parcari cu plata, ori parcari la subsolul blocurilor, pentru care se plateste.