avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua. Am apelat la o firmă pentru montarea unor ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua. Am apelat la o firmă pentru montarea unor geamuri ...

Bună ziua. Am apelat la o firmă pentru montarea unor geamuri pentru casă, tot de la ei le-am si cumparat. Dupa ce am curățat gemurile am observat ca sunt pătate pe interior. Defect din fabrică la sticlă a spus propietarul firmei, si s-a angajat verbal ca discuta cu fabricatorul sticlei, si ca le va schimba. Dar de aproximativ 2 ani ma duce cu zăhărelul. Marea problemă este ca nici făcură nu imi da. Desi am cerut in nenumărate rânduri. Cum pot proceda legal sa imi pot rezolva problema, dacă nu am factură ca si dovadă. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:20, 24 Iulie 2020
Buna ziua,
Eu nu asteptam atat timp si intrebam mai devreme ce pot face...
Puteti depune o sesizare la ANAF pentru evaziune, si lla ANPC pentru defectele geamului.
Puteti atasa la sesizari si dovezile ce le aveti (comanda, convorbirile...)
Sesizati oficial ANAF si autoritatea pentru protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defecte de fabricație constatate în 24 de ore de la montarea ușii. cum pot obliga firma să le remedieze? Ovyseby Ovyseby Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Vreau sa dau in judecata si sa fac plangere la ANPC pentru o firma de Usi. Am platit in avans (60 de ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare ... c2023 c2023 Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare termica. Buna ziua, Puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia de mai ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma termopane Asan27 Asan27 Buna seara, In urma cu o luna geamul de la terasa s-a crapat de sus pana jos-nu in urma unei impact sau lovituri, ci pur si simplu. Apartamentul este nou, ... (vezi toată discuția)