avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca mama este in concediu de crestere copil, tatal ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca mama este in concediu de crestere copil, tatal poate lua si el CCC?

Daca mama este in concediu de crestere copil, "luna tatalui" poate fi luată concomitent? Stiu ca de obicei tatăl intra în concediu când se întoarce mama la serviciu, dar luna respectivă poate fii luată oricând, din ceea ce înțeleg eu. Mama va sta tot 23 de luni în concediu, iar tatăl va beneficia de "luna lui" în aceeași perioadă cu mama.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 24 Iulie 2020
Mama si tatal copilului nu pot intra in aceeasi perioada in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa intru in concediu de crestere a copilului dupa intoarcerea sotului meu la munca? biancadan biancadan Soţul meu a optat pentru concediul de crestere al copilului -nascut in 27 iulie 2014-pana la un an si eu m-am intors la serviciu. La intoarcerea lui la ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijirea copilului pentru tata BG BG Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu informatii privind necesitatea de a intra in concediu pentru ingrijirea copilului si cel de-al dopilea parinte(respectiv ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Vicky82 Vicky82 Stimulentul de insertie (650 lei)care i se acorda mamei daca se intorce la 22 luni ale copilului la munca si care se plateste pana face copilul 3 ani este ... (vezi toată discuția)