avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere după concediu medical de lungă durată
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere după concediu medical de lungă durată

Buna ziua.
Vreau sa va intreb, daca pot sa fiu data afara de la servici .Am avut un accident din care m-am ales cu 4 fracturi la bazin fara deplasre si fractura ambe oase antebrat drept deschisa tip IIIB unde am avut doua interventii chirurgicale si trebuie sa ma operez din nou sa imi scoata tija si cinci suruburi. mentionez ca folosesc orteza la brat.. Am avut CM 243 de zile,in 18 mai am mers la servici unde imi efectuez atributiile de servici.Insa in perioada care vine, o colega merge in concediu si din toata firma de transport m-a pus pe mine sa ii fac si treaba ei.Pot sa fiu data afara daca nu reusesc sa tin amandoua functiile.Specific, ca nu imi pot folosi mana dreapta si am dureri. Va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta.
Cel mai recent răspuns: ppmickaela@gmail.com , utilizator 10:30, 28 Iulie 2020
Concedierea poate fi dispusă pentru motive care ţin de persoana salariatului sau pentru motive care nu ţin de persoana salariatului.
Adica, daca nu ii termin treaba colegei care este plecata in concediu si de la postul meu pot sa fiu concediata .Mentionez,ca in fisa postului nu scrie .ca trebuie sa tin locul persoanelor de la alte servicii numai colegului de birou .
Este greu de precizat ce va face angajatorul intr-o astfel de situatie .... insa, in functie de decizia lui , dvs aveti posibilitatea sa actionati in consecinta.
Buna ziua. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Externare ortopedie aurelia56 aurelia56 sotul meu pe data de 10 aprilie ac., a fost accidentat grav si internat cu diagnosticul de politraumatism: femur stang fractura cu deplasare, antebrat stang ... (vezi toată discuția)
Buna seara,m-as bucura daca cineva mi-ar răspunde cu niste sfaturi ... Irinuca 77 Irinuca 77 Buna seara,m-as bucura daca cineva mi-ar răspunde cu niste sfaturi referitor cazului meu ...in urma cu 4luni am suferit un accident pe trecerea de pietoni cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier- despagubire rca deiulina deiulina Buna seara, In anul 2009 parintii mei au fost implicati intr-un grav accident rutier : un cetatean cu 2 la mie alcoolemie a intrat pe contrasens frontal ... (vezi toată discuția)