avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In urma cu doua saptamani am fost implicat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In urma cu doua saptamani am fost implicat intr-un ...

Buna ziua!
In urma cu doua saptamani am fost implicat intr-un accident rutier cu o victima.
Dupa etilotest (care a iesit 0) am fost dus la spital pentru prelevarea probelor biologice, unde mi-au fost extrase doua flacoane de sange.
Deoarece consumasem cannabis cu 3 zile inainte doresc sa intreb: analiza toxicologica se face doar pentru alcool sau si alte substante / ori pentru stupefiante se preleveaza probe separat (3 flacoane de sange + urina dupa cum am citit)?
De asemenea, testele pentru depistarea stupefiantelor identifica substanta activa(thc in cazul de fata) sau metabolitii care raman in sistem mai mult timp?
Multumesc anticipat!
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!
O zi buna!
Analiza este doar pentru alcoolemie.
Pentru determinarea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive se recoleaza sange si urina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu privire la og 29/2023 alinpelin alinpelin Buna ziua, am o nelamurire cu privire la OG 29/2023. Prin Articolul I, alin. 5, se adauga litera: \"g) în baza rezultatului analizei mostrelor biologice ... (vezi toată discuția)
Este refuzul etilotestului ilegal, dacă se acceptă cel de sânge? altcineva1 altcineva1 Este refuzul etilotestului în sine ilegal, dacă se acceptă prelevarea testelor biologice? Pentru a preveni răspunsuri de genul \"De ce ai refuzat. Nu ... (vezi toată discuția)
Art 337 ncp lucianbucur lucianbucur exista vreo sentinta definitiva favorabila inculpatului pt faptul ca - prelevarea de mostre biologice - nu insemna DOAR prelevarea de sange, alta i-a fost ... (vezi toată discuția)