avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Venire din Germania cu minor, fără titlu de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Venire din Germania cu minor, fără titlu de călătorie

Sunt casatorita,locuiesc in Germania,am un copil in varsta de 4 luni nascut in Germania. Avem doar certificat de nastere la copil. Vreau sa plec in România cu copilul deoarece nu ma inteleg cu tatal,doar ca el nu vrea sa vina sa facem foaie de drum copilului .cum pot pleca din Germania in România cu copilul fara foaie de drum?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 09:05, 26 Iulie 2020
Din păcate n-aveți cum. Certificatul de naștere nu ține loc de titlu de călătorie sau pașaport, trebuie un document cu poza micuțului, iar fără acordul tatălui nu puteți obține acea foaie de drum (titlul de călătorie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - calatorie cu minor nascut in italia oanasimon45 oanasimon45 am si eu o intrebare,am o fetitza de 7 luni are certificat de nastere italian fiind nascuta in italia,de ce documente trebuie sa dispun pentru a pleca in ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil nascut in irlanda djmtk djmtk Buna ziua! Doresc sa ma casatoresc cu prietena mea care este gravida. Pana aici totul este frumos....Problema apare ca locuim in irlanda si trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)
Nou-nascut in franta din parinti romani cristian7 cristian7 un nou-nascut pe teritoriul francez, din parinti cetateni romani, va putea dobandii cetatenia franceza si documente de legitimare franceze ? (comparativ cu ... (vezi toată discuția)