avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. De unde pot scoate un certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. De unde pot scoate un certificat de atestare fiscala ...

Bună seara. De unde pot scoate un certificat de atestare fiscala pentru vânzarea apartamentului și ce valabilitate are ? Țin sa specific ca nu este vorba de certificatul fiscal pentru intabulare. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian2020 , utilizator 11:08, 27 Iulie 2020
De la Primărie și este valabil 30zile.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Mai am o singura întrebare, notarul mi-a spus ca pentru acest certificat am nevoie neapărat de Cadastru și intabulare. Pe internet am citit ca nu este nevoie de asa ceva. Deci este nevoie sau nu este nevoie de cadastru și intabularea imobilului?

Romeo Valentin a scris:

De la Primărie și este valabil 30zile.

nu puteti vinde fara sa aveti cadastru si intabulare, nu are sens sa scoateti certificatul, pana nu aveti cadastru si intabularea.
Mulțumesc pentru răspunsuri. Sa aveți o zi buna

gi-jane2 a scris:

nu puteti vinde fara sa aveti cadastru si intabulare, nu are sens sa scoateti certificatul, pana nu aveti cadastru si intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune lorma lorma Buna ziua,am si eu o intrebare......Suntem 4 mostenitori pe un teren agricol,titlul de propietate original se afla la un unchi de al meu.Eu am spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)