avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intreruperi curent zilnice - Electrica Furnizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intreruperi curent zilnice - Electrica Furnizare

De mai bine de 6 luni toata comuna in care locuiesc si inca 2 adiacente avem probleme cu furnizarea energiei electrice: intreruperi zilnice, de cel putin 2-3 ori pe zi care dureaza intre 10 secunde si cateva ore.
Nu am rezolvat nimic cu petitii, cu sunat la electrica, inclusiv primaria s-a implicat si nu avem nici o rezolvare.
Exista posibilitatea de a chema in instanta Electrica Furnizare sau o alta modalitate de a ii face sa rezolve problema?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 18:44, 27 Iulie 2020
Depinde unde si cite persoane au facut acele petitii. Daca face o singura persoana si asteapta ceilalti 2000-3000 sa se rezolve, e apa de ploaie. Incercati aici, cu cel putin 100 de petitii individuale :
[ link extern ] /
Depinde dacă la dvs. în comună Electrica Furnizare S.A. este furnizor de ultimă instanță. Citiți mai întâi contractul pe care l-ați semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii prestate gresit conform contractului marius1984 marius1984 Buna ziua, Am si eu o problema cu electrica, din covasna. Conform contractului el este furnizorul meu de energie electrica si ar trebui sa-mi furnizeze ... (vezi toată discuția)
Contract energie electrica ansamblu rezidential VeraP VeraP Buna seara, va rog sa ma ajutati cu problema expusa mai jos. M-am mutat de curand intr-un ansamblu rezidential din Bucuresti, zona Rahova. Momentan ... (vezi toată discuția)
Contract cu furnizorii... pandatao pandatao Buna ziua! As vrea sa stiu daca este obligatoriu ca asociatia de proprietari sa aiba contract/conventie cu furnizorii de energie electrica,de ... (vezi toată discuția)