avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renunțare apel proces partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renunțare apel proces partaj

Buna ziua . Am o intrebare simpla>la un proces civil ,de partaj,care de 2 ani zace in faza de fond,unde s a dat o sentinta favorabila partii reclamante ,dar nu s a stabilit clar ce sulta sa se dea partii adverse,de aceea ambele parti au facut apel,se poate renunta la apel daca sentinta data ne este favorabila?Am inteles ca daca partea care primeste sulta este nemultumita si face apel contra sentintei de fond,cealalta parte poate depune o intampinare ,fara sa mai plateasca taxa de timbru,care este foarte mare.Asa este? Multam ptr raspunsuri,o zi cu soare va doresc tuturor.

Alte discuții în legătură

Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Dupa pronuntare ce urmeaza ? azi112010 azi112010 As avea si eu urmatoarele intrebari: - cum aflu ce se dispune la pronuntare (ni s-a spus ca in 5 zile) ? - dupa pronuntare, in cazul in care ceva nu este ... (vezi toată discuția)
Apel mioara54 mioara54 Buna ziua.Am avut un proces la o judecatorie ,a carei sentinte judecatoresti este neclara. La acest proces eu sant reclamanta. Am facut apel impotriva ... (vezi toată discuția)