avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbare nume membru Consiliu Director ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbare nume membru Consiliu Director ONG

Bună ziua,
Dacă un membru al Consiliului Director s-a căsătorit şi şi-a schimbat doar numele de familie pe buletin, este necesară modificarea actelor ONG-ului prin depunerea lor la judecătorie?

Vă mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Liciu , utilizator 15:26, 10 Octombrie 2020
E util dar nu e o graba, nu exista termen legal, si avand in actul de identitate CNP-ul poate dovedi ca e una si aceeasi persoana.... poate face modificarea cand mai sunt si altele de facut ex. modificare componenta lista membri sau componenta organe de conducere si control....
Mulţumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus dosarul pentru infiintare ong Spgato Spgato Bună ziua, am depus dosarul pentru infiintare ong care cuprinde componenta nominală a celor dintâi organe de conducere dar mi se cere sa adaug și ... (vezi toată discuția)
Infiintare filiala ong amalia_cojocaru amalia_cojocaru Buna ziua, am o mare nelamurire. Am infiintat acum cativa ani, in 2007, un ONG in judetul Gorj in orasul natal, de care nu m-am putut ocupa tocmai petru ca ... (vezi toată discuția)
Modificari in registrul asociatiilor si fundatiilor spiridon_olga spiridon_olga Buna seara ! Sunt presedinta unui ONG, din domeniul social. La banca, pentru actualizarea datelor mi-a cerut un extras din registrul asociatiilor si ... (vezi toată discuția)