avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbare nume membru Consiliu Director ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbare nume membru Consiliu Director ONG

Bună ziua,
Dacă un membru al Consiliului Director s-a căsătorit şi şi-a schimbat doar numele de familie pe buletin, este necesară modificarea actelor ONG-ului prin depunerea lor la judecătorie?

Vă mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Liciu , utilizator 15:26, 10 Octombrie 2020
E util dar nu e o graba, nu exista termen legal, si avand in actul de identitate CNP-ul poate dovedi ca e una si aceeasi persoana.... poate face modificarea cand mai sunt si altele de facut ex. modificare componenta lista membri sau componenta organe de conducere si control....
Mulţumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus dosarul pentru infiintare ong Spgato Spgato Bună ziua, am depus dosarul pentru infiintare ong care cuprinde componenta nominală a celor dintâi organe de conducere dar mi se cere sa adaug și ... (vezi toată discuția)
Infiintare filiala ong amalia_cojocaru amalia_cojocaru Buna ziua, am o mare nelamurire. Am infiintat acum cativa ani, in 2007, un ONG in judetul Gorj in orasul natal, de care nu m-am putut ocupa tocmai petru ca ... (vezi toată discuția)
Toate hotărârile adunărilor generale ale unui ong trebuie înregistrate la judecătorie? irinia irinia Bună ziua, toate hotărârile adunărilor generale ale unui ONG trebuie înregistrate la judecătorie? Dacă spre exemplu nu sunt schimbări în statut, iar ... (vezi toată discuția)