avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Aviz epidemiologic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Aviz epidemiologic

Aviz epidemiologic

In avizul epidemiologic pe care l-am primit de la DSP ,eu fiind în izolare la domiciliu,pentru ca a venit fratele acasa din Anglia in data de 01.07.scrie ca AM FOST CONTACT CU CAZ POZITIV COVID-19 ,ASIMPTOMATIC .Fratelui meu nu i s-a facut nici un test. De unde aceasta CONCLUZIE?????????????????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:29, 28 Iulie 2020
Pai azi suntem in 28 iulie, au trecut de atunci 28 de zile. Care e de fapt problema, cu ce va deranjeaza o prostie a unui functionar numit politic ? Nu e singura. Aveti vreo problema juridica ?
Da, ar trebui sa formulați clar care este problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Test pozitiv dupa 14 zile de izolare Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Buna ziua! Un membru al familiei a fost pozitiv, a stat 14 zile in carantina acasa, la iesire i s-a cerut test negativ pentru intoarcerea la munca, dar la ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca sunt contact direct (covid) dar deja am trecut prin boala? dzsozso dzsozso Ce trebuie sa fac (care sunt obligatiile mele dpdv. legal), daca am trecut prin boala (Covid) si sunt contact direct a unei persoane confirmate pozitiv: caz ... (vezi toată discuția)