avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mutare unitate aer condiționat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mutare unitate aer condiționat

Bună ziua! Vecinii mei și-au montat unitatea de la aparatul de aer condiționat fix în geamul meu de la baie. Da, distanta dintre geam și unitate este de 30 cm, dar aceea este la nivelul geamului. După ce ca este vorba de un geam mic, mi-au luat toată vizibilitatea...si toată lumina.
Îmi pare rău că nu pot atașa poze sa va puteți da seama. Ideea este: pot face ceva? Nu știu... O reclamație undeva... Ceva să-i oblige sa își mute unitatea?

Alte discuții în legătură

Aparat de aer conditionat montat la limita teritoriala stefanica81 stefanica81 Buna ziua. Casa mea are un culoar in jurul la 50 - 60 cm de gardul vecinului. Casa mea este de peste 40 de ani construita si am un singur geam mic la una din ... (vezi toată discuția)
Aparatul de aer conditionat montat pe peretele extern al blocului Ady Dj Ady Dj Care legislatie daca exista sau mai bine zis care reguli se aplica in cazul montajului aparatului de aer conditionat. ma confrunt cu urmatoare situatie ; am ... (vezi toată discuția)
Curte comuna, aer conditionat vali_ilie vali_ilie Suntem 2 proprietari intr-o curte comuna (mica). Celalalt si-a montat unitatea exterioara de la aerul conditionat la nivelul solului, asa ca ventilatorul sufla ... (vezi toată discuția)